Thursday, 16 May 2019 11:31

УВЕК БУДИ СВОЈ, ИЗРАЗИ СЕБЕ И ИМАЈ ВЕРЕ У СЕБЕ И СВОЈ УСПЕХ!

Written by
Rate this item
(0 votes)
НИЈЕ МАЛА СТВАР БИТИ НАЈБОЉИ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ!

Завод за јавно здравље Сремска Митровица као регионална установа за територију окуга за коју је основана, има своју јасну визију, а то је намера буде једна од најбољих и водећих здравствених установа у области превентивне здравствене заштите, што је и доказала на претходна два конкурса. Завод за јавно здравље конкурсе је расписао у 2018. години поводом обележавања Светске недеље дојења и Октобра – месеца правилне исхране, а у сарадњи са својим надлежним институцијама и партнерима са округа.
Поводом тога ПРАВИЛНА ИСХРАНА-УЛАГАЊЕ У БУДУЋНОСТ и ДОЈЕЊЕ - ТЕМЕЉ ЖИВОТА биле су теме данашње емисије “Срем на длану” која се снимала у студију Сремске телевизије.
Наши ученици и овога пута показали су велики успех на Републичком такмичењу. Учесници емисије била су награђена деца - Никола Вујновић ученик V разреда основне школе “Милан Хаџић” из Војке, Бранислав Пјетловић, ученик VII разреда основне школе “Херој Јанко Чмелик” из Старе Пазове, Вук Вићентић, ученик VII разреда основне школе “Јован Јовановић Змај” – Сремска Митровица, из предшколске установе био је Милан Лукић, 6 година - “ПУ пчелица”, вртић Шуљам и дечица-представници из “ПУ Дечија радост” - објекат Чаролија, Ириг.
У емисији су деца говорила шта за њих значи правилна исхрана и да ли се придржавају и усвајају здраве стилове живота и правилне облике понашања, а један од награђених ученика прочитао је свој литерарни рад.
Само мултидисциплинарним радом и приступом у превентивној здравственој заштити можемо бити најбољи и успешни. Ове награде су доказ да наша установа, Завод за јавно здравље Сремска Митровица, сва наша деца и њихови ментори одлично сарађују и подстицај су за даља напредовања и учествовања на овим и сличним конкурсима. Завод за јавно здравље Сремска Митровица – Центар за промоцију здравља захвалио се награђеној деци за њихов труд, енергију и вољу пригодним поклонима.

Искрене честитке свим награђенима и њиховим менторима!

Др Бранка Малбашић,Спец. социјалне медицине
Помоћник директора за медицинска питања ЗЗЈЗ

Read 247 times Last modified on Thursday, 16 May 2019 11:46

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.